Nunta la castel – invitatii nunta

Ziua nuntii este cea mai speciala zi din viata oricarei femei, asa ca alegerea celei mai potrivite locatii este vitala pentru reusita unei zile de vis.

invitatii-nunta-la-castel

Pentru fiecare femeie nunta de vis este diferita, fie ca este este ea una formala, una traditionala sau una cu tematica. Nunta la castel este o optiune pentru o nunta formala sau

cu tematica. O nunta la castel poate fi o destul de costisitoare dar rezultatul final ajunge sa implineasca poate si cele mai indraznete visuri si asteptari.

Cum sa planificam o nunta de vis la castel?

 1. Stabiliti bugetul pentru nunta voastra. Ca si orice alta locatie, costul rezervarii castelului pentru nunta poate varia in functie de locatie, popularitate si perioada. Un buget pregatit din timp va elimina oricare din castelel ce sunt prea costisitoare.
 2. Cautati  castele preferate care permit si sunt pregatite pentru nunti. In timpul etapelor de planifiare initiale ar fi bine sa alegeti 3-4 locatii de castel. Unele poate au deja rezervata ziua nuntii pe care o doresti tu, astfel ca o locatie de rezerva este de ajutor in planificarea cat mai usoara a nuntii tale.
 3. Rezerva castelul. De cele mai multe ori va trebui sa platesti un avans pentru a putea fi sigur ca locatia si ziua vor fi numai ale tale pentru acea zi. Nu uita sa inchei un contract pentru tot ce tine de nunta ta si poate tine de locatia rezervata.
 4. Fiecare castel este diferit, asa ca unele pot oferi servicii de restaurant iar altele numai locatia.
 5. In cazul in care castelul ales de tine nu ofera si servicii de masa vorbeste imediat cu o firma specializata in acest sens si rezerva si aici ziua si meniul.
 6. Alege prajiturile si tortul.
 7. Alege florile
 8. Alege  muzica
 9. Alege  serviciile de foto-video.
 10. Si nu uitati sa comandati invitatii nunta.

 

Idei de nunta: o nunta galbena

Idei de nunta: o nunta galbena

O nunta Galbena!

De la invitatiile de nunta, buchetele de flori, rochiile de domnișoarelor de onoare, la masa pentru prăjituri si chiar pana la mult asteptatul tort al miresei, daca esti o fire vesela si iubesti vara si soarele poti alege ca nunta sa fie o minunata nuanta de galben.

Galbenul este luminos si mereu creaza o stare de relaxare si fericire. Daca folositi ca tema galbena atunci cand va decideti aspra culorilor nuntii dumneavoastra veti crea o atmosfera calda, luminoasa si vesela, astfel incat invitatii vostrii se vor simti minunat.

Câte invitatii de nunta în plus ar trebui să comand?

Câte invitatii de nunta în plus ar trebui să comand?

Dupa ce ati terminat lista cu cei pe care doriti sa-i invitati la nunta si ati stabilit numarul invitațiilor necesare pentru eveniment, intotdeauna va fi nevoie sigur de a comanda in plus. Din anii de experienta, va recomandam inainte de a plasa comanda, sa comandati fata de numarul estimat de dumneavoastra 10-20 de invitatii de nunta suplimentare.

Enumerate mai jos sunt cateva motive pentru care facem aceasta recomandare:

 • ati omis sa adăugati pe lista o persoana
 • voi sau familia voastra vreti sa pastrati ca amintire pt albumul de nunta cate o invitatie
 • ati uitat sa invitati la eveniment o ruda mai indepartata, care stiti sigur ca nu va onora invitatia, dar se va supara ca nu a fost invitata